top of page

Angelique de Vogel

Final connect your roots without lines.jpg
boekcover-a-de-vogel-815x1024.png

In haar boek 'Ontworteld' ( 2023) neemt Angelique de lezer mee op haar innerlijke reis nadat ze op haar 46ste ontdekte dat haar vader niet haar biologische vader is en ze half Turks is. Deze onthulling bracht veel verwarring en verdriet teweeg, en haar wereld stond op zijn kop. Met een diepgaande zoektocht naar haar ware identiteit moest ze zichzelf heruitvinden.

 

De geheimhouding van haar afkomst door haar familie versterkte haar gevoel van ontworteling. De zoektocht, niet alleen naar haar biologische vader maar ook naar zichzelf, wordt intens beschreven, waarbij ze onthult over de interne strijd, eenzaamheid en doorzettingsvermogen. Na het vinden van haar Turkse familie begint een nieuw hoofdstuk vol onzekerheden, maar ook met een groeiende zelfacceptatie. Het boek belicht de achterliggende emoties en ervaringen die niet op televisie worden verteld, en eindigt met de transformatieve kracht van haar innerlijke reis, die haar leven voor altijd heeft veranderd.

 

Ze heeft vele mooie reacties op haar boek mogen ontvangen van mensen die  deze "ontworteling" in hun leven herkennen. Op het Connect Your Roots event pleit ze met haar verhaal voor het recht om te weten waar je vandaan komt en daardoor geworteld door het leven te kunnen gaan.

bottom of page